IŠDUOTI, IŠMESTI, SUNKIAI SUŽALOTI – jie kabinasi į GYVENIMĄ. Klinikos duris šiandien užveria net KETURI katinėliai.

IŠDUOTI, IŠMESTI, SUNKIAI SUŽALOTI – jie kabinasi į GYVENIMĄ. Klinikos duris šiandien užveria net KETURI katinėliai.

Ieškome 45 žmonių, galinčių paaukoti po 5 € (bendra SKOLA klinikoje – 225 €)

Šiandien į vilą atkeliauja po ligų ir ilgo gydymo klinikoje sugrįžę Romukas, Ogis, Šokoladas ir Stasikas.

ROMUKO istorija kiek liūdnoka… Dar visai mažytį, sušalusį, apsnigtą ir purviną kačiuką radome prieš Kalėdas Įsrūties gatvėje, kur jis, greičiausiai, buvo niekingai IŠMESTAS iš namų… Pasveikęs, išgražėjęs Romukas viloje ilgai neužsibuvo – netrukus rado savo laimę, naujus namus, mylinčius šeimininkus… Deja, ši jo laimė truko neilgai ir po trijų mėnesių jis buvo grąžintas į vilą… Ne ten šlapinosi. Katinėliui buvo prasidėjęs stiprus pūslės uždegimas.

OGIUI gyvenimas taip pat nesišypsojo… Murziną, smarkiai sužalotą katinėlį su nudeginta nugaryte radome gatvėje. Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo ne vienintelė katinėlio problema… Jis serga DIABETU. Ogis klinikoje buvo intensyviai gydomas daugiau nei 3 MĖNESIUS.

ŠOKOLADAS – 3 metų katinėlis, išgyvenęs tikrą pragarą: net KELIAS SAVAITES tvėrė deginantį skausmą dėl didžiulės plėštinės žaizdos prie ausytės, kurioje jau buvo prasidėjęs uždegimas. Tačiau tai ne vienintelė katinėlio problema – vėliau paaiškėjo, kad vargšytis taip pat serga DIABETU… Iš Švenčionių atvežtą katinėlį Vilniaus klinikos veterinarai gydė beveik 4 MĖNESIUS.

STASIKAS – vos per plauką išvengęs paskutinio dūrio, kuriam jį atnešė patys šeimininkai… Didelė išvarža, blusų sukeltas dermatitas, siaubingos būklės oda… Katinėliui buvo atlikta išvaržos operacija, išgydytos odos ligos. Stasikas jau buvo atkeliavęs į vilą, tačiau jam nuolat atsinaujina alergija, dėl kurios parausta oda…

Romukas, Ogis, Šokoladas ir Stasikas – panašaus likimo broliai, visi netekę namų ir su didelėmis sveikatos problemomis… Vos tik šiems katinėliams nusišypsodavo laimė, netrukus ją užtemdydavo pilki nevilties debesys… Visi keturi herojai šiandien ATKELIAUJA Į VILĄ. Dėl turimų sveikatos sutrikimų, VISIEMS keturiems veterinarai paskyrė griežtą MĖSOS dietą. Jie kasdien vietoj sauso maisto privalės gauti ŽALIĄ MĖSĄ, kad neatsinaujintų ligos..

Neturime tokių pinigų, kad galėtume išmaitinti keturis katinėlius žalia mėsa… 🙁 O juk dar klinikoje liko skola už visų keturių katinėlių gydymą ir stacionarą… Didžiąją dalį kiekvieno katinėlio skolos Jūs jau padengėte, tačiau liko sumokėti dar 225 €… Mums be galo SVARBUS JŪSŲ PALAIKYMAS. Padėkite šiems katinėliams sumažinti skolą, o taip pat gauti reikiamą maitinimą. Tik veterinarų paskirta dieta padės kovoti su esamomis ligomis ir daugiau neatkristi…

 

 

 

VšĮ „Vyšnių sodas“
Įmonės kodas 302488918
Sąskaitos nr. LT197044060007446446 (AB SEB bankas)
SWIFT kodas CBVILT2X (aukojantiems iš užsienio)
Pavedimo paskirtis: Ketvertuko skolai
Paypal: vsi.vysniusodas@gmail.com
Paysera: LT423500010002663964

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider